tag:blogger.com,1999:blog-4610773418899136671.post7527027926887982705..comments2023-09-08T07:33:57.012+03:00Comments on Даровете на Гея: Риба треска със сос скордаля - Бакалярос скордаляЖаниhttp://www.blogger.com/profile/06823866596704699474noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4610773418899136671.post-2471791060289694122019-07-25T19:33:27.284+03:002019-07-25T19:33:27.284+03:00Много е вкусна
Заслужава си паритеМного е вкусна<br />Заслужава си паритеAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09135842225066646832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4610773418899136671.post-38047404660695080302014-04-03T19:08:48.062+03:002014-04-03T19:08:48.062+03:00Пържената треска е много вкусна, има голяма разлик...Пържената треска е много вкусна, има голяма разлика обаче между прясно замразената и осолената. На вкус нямат почти нищо общо. Прясно замразената както и да я приготвите е безвкусна в сравнение с осолената. <br />Няма къде да сгрешите в изкисването с вода, просто сменяйте често водата, поне 3-4 пъти на ден и съхранявайте легена с рибата както е във водата в хладилник докато трае изкисването за да не се вмирише рибата. Като за начало изпържете едно парче, за да опитате дали е изкисната достатъчно. След като приключите с изкисването, трябва да отцедите добре рибата като притискате парчетата между дланите си. Така рибата няма да пръска в тигана. Хубаво е да се пържи в много масло, в малка тенджерка. Така добива приятен златен цвят и не прегаря брашното. <br />Благодаря за коментара,<br />Успех!Жаниhttps://www.blogger.com/profile/06823866596704699474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4610773418899136671.post-8253114116591681712014-03-28T15:47:05.118+02:002014-03-28T15:47:05.118+02:00Както се казва поне веднъж в седмицата всяко едно ...Както се казва поне веднъж в седмицата всяко едно семейство трябва да слага на своята трапеза риба, за да бъде по здраво.Има такъв богат асортимент от риби на пазара, че ако не разбираш може да вземеш някоя пълна с кости, а лично аз не ги предпочитам тях.Пенгасиоса е страхотна риба, макар и доста тежка да е.Благо даря ви за рецептата, не съм правила подобна и определено ми стана интересно и любопитно какъв е вкусът й.Често чувам от мой приятели че правят треска, но до сега не съм опитвала.Дано и при мен се получи.Почивка в Гърция 2014http://www.exoticholiday.bg/pochivki-v-garcia.htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4610773418899136671.post-1292878974196358672014-03-18T11:52:33.398+02:002014-03-18T11:52:33.398+02:00Обичам всякаква риба и тази определено изглежда мн...Обичам всякаква риба и тази определено изглежда много вкусна!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.com