За мен

Здравейте и добре дошли в моя блог!

Казвам се Жанета Цанева. Родена съм в България, в град Русе и от 22 години живея в пристанищния град Каламата, в Гърция.
Винаги ми е харесвало да се занимавам с готвене, всеки си има свое хоби, а моето е да готвя. Повечето от рецептите, които ще прочетете тук са от гръцката кухня. Също така се опитах да дам информация за някои характерни ядливи и ароматни треви, които се употребяват в различни ястия в гръцката кулинария.
Удаде ми се възможност да се занимая професионално с кулинарното изкуство и от миналата година уча за майстор готвач в кулинарен колеж в Каламата.


За контакти с мен: e-mail: zaneta.tsaneva@gmail.com
                                  Skype: zaneta.tsaneva
Добре дошли в моя блог! Всички представени рецепти в блога са приготвени, оформени и заснети от мен, както и всички публикации са обект на авторско право по смисъла на Закона за авторско право и сродните му права. Можете да ги изплозвате с не търговска цел като посочите линк към тях.

8 коментара:

 1. Прекрасно представяне на човек с богата душевност.Добре че има такива хора ,които мислят позитивно и ни зареждат с положителна енергия.Днес малко хора признават,че се радват на живота и са сбъднали своите мечти.

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте Жани,
  преди време в един блог видях снимка на гръцки сладкиш, нещо подобно между грис халва и реване, нарязан на парченца, върху всяко по един бадем. Ако си ме разбрала и знаеш рецептата, моля те да я споделиш на svetla.65@abv.bg! Благодаря предварително!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте Светла, писах ви на е-мейла.
   Поздрави!

   Изтриване
 3. Здравейте, блогът е много интересен! Поздравявам Ви! Искам да се свържа с Вас, но на този мейл писмото се върна. Аз съм Емилия.Имам информация за интересни растения. Моля пратете ми мейл - моят е emi_atanasova@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 4. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 5. Welcome to us - https://plus.google.com/u/0/communities/116415222226415512895

  ОтговорИзтриване
 6. Харесват ми много рецептите ти.Аз също много обичам гръцката кухня и се опитвам да готвя.Другата случайност е ,че се казвам Антон Русчуклиев.Фамилията ми ти говори нещс?Ще се радвам да споделим по някоя рецепта.Моят мейл е an_ru@abv.bg В очакване!

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...