петък, 5 август 2011 г.

Кой казва, че раят е далеч? 2 част

Не устоях на изкушението и посетих отново това райско кътче, както си бях обещала, но този път с друга компания, които идваха за първи път.
Водих леля ми и един гостенин от България. Останаха много въодушевени и даже ми дадоха поръчка в скоро време пак да дойдем. Леля ми веше толкова щастлива, че дали от водата, дали от щастие й минаха колената, дето и с физиотерапия не можаха да я излекуват.



Новото е, че отпечатах маршрута на видео, голямо снимане падна, после голям монтаж....малко е дълго, но сърце не ми даде да го орежа повече. Искам да ви кажа, че този път беше препълнено с туристи. Едни идват, други си заминават, пекат се на скалите, щракат снимки, гмуркат се отвисоко, изобщо всички бяха много весели и никой не се сърди, че беше многолюдно.
Насладете се!



Добре дошли в моя блог! Всички представени рецепти в блога са приготвени, оформени и заснети от мен, както и всички публикации са обект на авторско право по смисъла на Закона за авторско право и сродните му права. Можете да ги изплозвате с не търговска цел като посочите линк към тях.

2 коментара:

  1. Жани, благодарение на теб раят наистина не е далеч.:-)))) Прекрасно видео, благодаря за удоволствието!
    Прекрасни почивни дни!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Толкова е прекрасно там,че беше невъзможно да не направя и видео, което с радост да споделя с всичките ми приятели тук.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...